Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Koronavírusom sa bude zaoberať slovenská bezpečnostná rada

.redakcia .slovensko

Bezpečnostná rada SR sa bude tento týždeň na svojom 127. zasadnutí zaoberať pripravenosťou Slovenska na zabezpečenie karantény obce či regiónu v prípade nákazy koronavírusom.

Koronavírusom sa bude zaoberať slovenská bezpečnostná rada Peter Rusko/SITA 7. február 2020 Banská Bystrica: Vo Fakutlnej nemocnici F. D. Roosvelta sa konalo preventívne cvičenie v súvislosti s koronavírusom.

bezpečnostná rada bude zasadať vo štvrtok od 10:00 ráno na Úrade vlády SR. TASR o tom informoval tlačový a informačný odbor ÚV SR.

„Členovia budú informovaní o tom, ako je Slovenská republika pripravená zabezpečiť karanténu obce či regiónu v prípade nákazy koronavírusom,“ poznamenal tlačový odbor. Na rokovaní budú prítomní aj hlavný hygienik SR Ján Mikas a podpredsedníčka Správy štátnych hmotných rezerv SR Lucia Gocníková.

Ministerstvo zdravotníctva SR v spolupráci s Úradom verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR zriadilo nepretržité call centrum vo všetkých regiónoch Slovenska.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite