Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Diskusia na RTVS: Lídri strán sa vyviňovali z kontaktov s Kočnerom. Kollár ich priznal

.martina Bednárová .slovensko

Predvolebná diskusia O 5 minút 12 na RTVS bola bez účasti člena strany Smer. Pellegrini je hospitalizovaný, Fico účasť najprv prisľúbil, potom odmietol.

Diskusia na RTVS: Lídri strán sa vyviňovali z kontaktov s Kočnerom. Kollár ich priznal SITA/Jana Birošová Lídri parlamentných strán sa stretli v relácii O 5 minút 12.

diskusie sa zúčastnili lídri šiestich parlamentných strán. Diskusný pult, za ktorým mal stáť zástupca Smeru zostal prázdny. 

Práve Smer bol lídrom, ktorý zostavoval vládu v roku 2016. Po štyroch rokoch sa vo verejnoprávnej televízii zišli takmer všetci lídri strán, ktoré boli posledné štyri roky v parlamente.

vražda a Kočner

„Po vražde Jána a Martiny sa z korupcie stala vec verejná. Odhalil ju aj mobil údajného objednávateľa Mariana Kočnera. Je to pre mňa pocit zadosťučinenia, ale vykúpený krvou dvoch mladých ľudí,“ povedal líder hnutia OĽaNO Igor Matovič. Všetci hostia sa zhodli na tom, že sebareflexia zo strany Roberta Fica a strany Smer po vražde novinára a jeho snúbenice neexistuje. 

Lídri poznamenali, že Kočner je „výtvorom“ deväťdesiatych rokov a odsúdili jeho kontakty na justíciu. Richard Sulík navrhuje, aby sudcom zrušili imunitu a bolo možné zverejňovať ich tváre v médiách. 

Pochybný podnikateľ, ktorý vo väzení čaká na rozsudky vo viacerých kauzách, mal styky aj na politickej scéne. Richard Sulík priznal niekoľko spoločných stretnutí, Boris Kollár sa s ním osobne poznal a hovorca strany Mariana Kotlebu sa s Kočnerom kontaktoval prostredníctvom sociálnych sietí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite