Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Týždeň s .týždňom: Smer je pred voľbami v úzkych, antikampaň môže Kiskovi pomôcť

.eugen Korda .slovensko

Podľa Smeru sa po voľbách ocitneme tvárou v tvár ohrozeniu ľudských práv, preto sa rozhodol využiť poslednú chvíľu na presadenie 13. dôchodku, na navýšenie detských prídavkov o 100 % aj na zrušenie diaľničných známok.

Týždeň s .týždňom: Smer je pred voľbami v úzkych, antikampaň môže Kiskovi pomôcť Boris Németh

v aktuálnej epizóde podcastu Týždeň s .týždňom sa Eugen Korda rozprával o udalostiach posledných dní s Michalom Magušinom, Michalom Oláhom, Tomášom Madleňákom a Martinom Vančom. Ako špeciálny hosť prišiel aj kolega Peter Bálik. Bavili sa spolu o:

  • zúfalstve Roberta Fica, podľa ktorého je opozícia hrozbou pre ľudské práva. Preto sa so svojou stranou Smer rozhodol presadiť niektoré podľa neho kľúčové opatrenia v skrátenom legislatívnom konaní.
  • hviezde Igora Matoviča, ktorá neustále stúpa. Témou predvolebnej kampane bol najskôr nárast preferencií antisystémovej ĽSNS, neskôr sa to preklopilo na nárast menej antisystémového OĽaNO, ktoré spustilo pochybnú anketu a pochybne sa zachovalo aj k zozbieraným osobným údajom.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite