Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Petra Zajaca: Nášľapové míny

.peter Zajac .slovensko .komentár týždňa

Vynútený odchod Fica, Kaliňáka a Gašpara bol prvým krokom, uvoľňujúcim ruky polícii, vyšetrovateľom, prokurátorom a súdom. Prinajmenšom tým slušným, čo chcú poctivo pracovať.

Komentár Petra Zajaca: Nášľapové míny Natália Ložeková / natalialozekova.sk

po Ficovom režime však ostali nevyriešené spolitizované kauzy a pribudli nové, pri ktorých bije ich politizácia do očí. Fico už síce nie je predseda vlády a s vysokou mierou pravdepodobnosti ani nebude, ale kauzy ostávajú a jeho režim produkuje nové. Najlepšie to vidno na jeho klone Pellegrinim, ktorý sa pomaly dostáva do Ficovho hysterického módu.

Čo sa napríklad stalo s kauzou Vietnamca, ktorý za účasti a pod ochranou nášho štátu na čele s Kaliňákom utekal z Nemecka cez naše územie naším lietadlom? Nič. Čo sa stalo bývalému generálnemu prokurátorovi Trnkovi, ktorý opitý vykrikoval po chodbách, že sa trtúlime po parlamente, lebo sme mu kládli s Ondrejom Dostálom nepríjemné otázky, keď ho pri čine pristihli jeho telefonické rozhovory s Kočnerom? Nič. 

Rovno z väzby zamieril do krčmy. Čo sa stalo zvolenskej autobusovej doprave, keď odmietli voziť prímestskými autobusmi ľudí do zamestnania na základe Kotlebových neplatných dodatkov? Nič. A Pellegrini nerobil nič, len to zvaľoval na Lunterovcov. To nebola politizácia? A čo sudkyne Maruniaková s Cvikovou? A kauza Hedviga? A Mečiarovo amnestovanie Lexu? Nič, nič a nič.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite