Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico sa zastal Danka, médiá podľa neho prekročili všetky hranice

.redakcia .slovensko

Predseda Smeru Robert Fico sa zastal šéfa SNS Andreja Danka, ktorého telefonáty s Alenou Zsuzsovou zverejnili v utorok slovenské médiá. V nahrávkach nevidí nič, čo by bolo dôležité pre verejný záujem.

Fico sa zastal Danka, médiá podľa neho prekročili všetky hranice SITA/Milo Fabian

alena Zsuzsová je obžalovaná v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Nahrávky, na ktorých si Danko zrejme v roku 2016 dohadoval stretnutie s Alenou Zsuzsovou, sa našli v telefóne Mariana Kočnera, ktorý je tiež obžalovaný v prípade vraždy novinára a jeho snúbenice.

Fico na videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, kritizuje médiá a telefonát medzi Dankom a Alenou Zsuzsovú označil za nevinný. „Médiá brutálnym zásahom do súkromia predsedu parlamentu prekročili všetky hranice,“ napísal Fico na sociálnej sieti. Za zverejnením nahrávky vidí snahu poškodiť súkromný život Andreja Danka a tiež dostať SNS mimo parlamentu.

Na nahrávke podľa Fica nie je nič, čo by bolo dôležité pre verejný záujem. „Nie sú tam žiadne informácie, ktoré by potvrdzovali kriminálnu činnosť, nič, čo by sa dotýkalo výkonu verejnej funkcie druhého najvyššieho ústavného činiteľa.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite