Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér vyzval Lunterovcov, aby našli riešenie situácie s prímestskou dopravou

.redakcia .slovensko

Premiér tak reaguje na prvotnú výzvu Jána Luntera, aby sa osobne zúčastnil na rokovaniach, ktoré majú vyriešiť problém s prímestskou dopravou v kraji.

Premiér vyzval Lunterovcov, aby našli riešenie situácie s prímestskou dopravou Peter Rusko/SITA Predseda BBSK Ján Lunter počas vyhlásenia po rokovaní zástupcov dopravcu SAD Zvolen a BBSK na Úrade Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK).

predseda vlády Peter Pellegrini (Smer-SD) vyzval Jána a Ondreja Lunterovcov ako vedúcich predstaviteľov Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK), aby počas víkendu našli riešenie, ktoré umožní ľuďom opäť cestovať prímestskou dopravou. Zároveň ich vyzval, aby sa k situácii postavili zodpovedne. TASR o tom informovala hovorkyňa Úradu vlády (ÚV) SR Patrícia Macíková.

„Dôrazne odmietam prístup opozície, ktorá ako jediná robí z manažérskeho problému politickú kauzu. Predvádzaním sa pred kamerami iba zakrývajú neschopnosť svojich nominantov vyriešiť konkrétny problém v kraji, za ktorý nesú plnú zodpovednosť,“ komentoval predseda vlády, pričom vyslovil obavu, že presne takto by vyzeral štát pod ich vedením, keď by sa každý jeden problém ľudí zneužíval na politiku, no chýbali by akékoľvek riešenia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite