Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pokračuje proces s Pavlom Ruskom v kauze prípravy vraždy Sylvie Klaus-Volzovej

.redakcia .slovensko

Pred trojčlenným senátom Okresného súdu Bratislava II pokračuje v piatok po takmer štvormesačnej prestávke proces s bývalým riaditeľom televízie Markíza a exministrom hospodárstva Pavlom Ruskom, ktorý je obžalovaný v prípade prípravy vraždy svojej bývalej spoločníčky Sylvie Klaus-Volzovej.

Pokračuje proces s Pavlom Ruskom v kauze prípravy vraždy Sylvie Klaus-Volzovej SITA/Branislav Bibel Pavol Rusko (v pozadí) čelí obvineniu z objednávky vraždy.

v kauze sú okrem neho obžalovaní bos skupiny sýkorovcov Róbert Lališ alias Kýbel, na doživotie odsúdený banskobystrický bos Mikuláš Černák a jeho komplic Miloš Kaštan. Proces sa opäť koná v Ústave na výkon väzby a Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Bratislave. Na proces sa dostavil Pavol Rusko a aj jeho právny zástupca Marek Para. Zvyšných troch spoluobžalovaných eskortovali z ústavov na výkon trestu odňatia slobody. Prítomný je prokurátor Krajskej prokuratúry v Bratislave Michal Šúrek aj právny zástupca poškodenej Volzovej Roman Kvasnica.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite