Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko tvrdí, že SNS nevytvorí koalíciu so Smerom, ĽSNS a Sme rodina

.redakcia .slovensko

SNS nevytvorí po februárových parlamentných voľbách koalíciu so Smerom-SD, ĽSNS a Sme rodina. V nedeľnej diskusnej relácii Televízie Markíza Na Telo to povedal predseda parlamentu Andrej Danko.

Danko tvrdí, že SNS nevytvorí koalíciu so Smerom, ĽSNS a Sme rodina SITA/Branislav Bibel Danko bol hosťom relácie Na Telo. Pred moderátora Michala Kovačiča sa posadil s Andrejom Kiskom.

spoluprácu s ĽSNS vylúčil aj líder mimoparlamentnej strany Za ľudí a exprezident Andrej Kiska. Zároveň uviedol, že každé zlyhanie politikov, ktoré sa ukazuje, nahráva extrémistom. Na otázku, či by bol radšej v koalícii s hnutím OĽaNO alebo Sme rodina, exprezident uviedol, že by si zvolil radšej Matoviča.

V súvislosti s prepustením bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku z policajného zadržania Danko uviedol, že ho prekvapilo vyjadrenie prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Podľa neho by ústavní činitelia mali byť v tejto súvislosti viac zdržanlivejší, on sám nechce vynášať rozsudky.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite