Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico na konferencii Smeru: Kotleba je výtvor médií, prezidentky a opozície

.martina Bednárová .slovensko

Ak sa Kotleba dostane do vlády, budem volať do médií, prezidentke a opozícii, prečo to dopustili. Vyhlásil to predseda Smeru Robert Fico na programovej konferencii strany. Vychválil Denisu Sakovú a Roberta Kaliňáka, korému vraj vďačí za poriadok na ministerstve.

Fico na konferencii Smeru: Kotleba je výtvor médií, prezidentky a opozície SITA/Milo Fabian Robert Fico otvoril konferenciu strany hodinovým príhovorom.

predseda stále najsilnejšej strany Robert Fico otvoril celoslovenské stretnutie členov Smeru v Banskej Bystrici. Premiér Pellegrini sedel ticho v pozadí a počúval takmer hodinový prejav dvojky strany. 

„Všetci sledujú prieskumy a všetci sa trasú, čo bude s Kotlebom. A čo keď vyhrá? My sme na vine? Potom zavolám prezidentke, opozícii a médiám, kto za to môže… Mediálny masaker je preto, lebo nás nenávidia, nechcú a výsledkom bude Kotleba,“ rozrečnil sa Fico.

Prezidentku Zuzanu Čaputovú kritizoval niekoľkokrát. Nepáči sa mu, že si kvôli kauze bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku zavolala na stretnutie prezidenta policajného zboru Milana Lučanského a prokurátora Jaromíra Čižnára. Podľa neho oceňuje tých, ktorí sa jej osobne páčia a na „koberček“ si volá tých, ktorí jej nie sú sympatickí.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite