Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Žilinskí poslanci odmietli návrh dohody s Trabelssieho firmami

.redakcia .slovensko

Poslanci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Žiline odmietli na piatkovom mimoriadnom zasadnutí rokovať o návrhu dohody, ktorou chcelo mesto Žilina vysporiadať majetkové a obchodné vzťahy so súkromnými spoločnosťami podnikateľa Georgea Trabelssieho.

Žilinskí poslanci odmietli návrh dohody s Trabelssieho firmami Milo Fabian/SITA

na návrh poslanca Marka Richtera stiahli materiál z rokovania. Primátora Žiliny Petra Fiabáneho poslanci zároveň poverili pokračovať v rokovaniach s podnikateľom Trabelssiem. 

„Chcem riešiť tento obrovský problém, ktorý dobehne kohokoľvek. Bol som za to, aby sa rokovalo, komunikovalo a pokúsili sme sa prijať nejaký záver. Rozhodnutie poslancov pokračovať v rokovaniach, napriek dnešnému rozhodnutiu, je pre mňa veľmi dôležitým signálom. Urobil sa kus roboty a je priestor vyriešiť to. Vôbec neviem povedať, ako sa zachová druhá strana. Možno je to aj pre ňu signál hľadať ešte nejaký priestor,“ povedal po zasadnutí zastupiteľstva Fiabáne.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite