Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Blahová vyzýva Tomanovú na odchod z funkcie komisárky pre deti

.redakcia .slovensko

Dôvodom na odstúpenie Tomanovej majú byť medializované informácie o jej kontaktoch s obžalovaným podnikateľom Marianom Kočnerom a rodinkárstvo na úrade, ktorý vedie.

Blahová vyzýva Tomanovú na odchod z funkcie komisárky pre deti Milo Fabian/SITA Bývalá členka strany SaS zároveň podala na Vieru Tomanovú trestné oznámenie.

nezaradená poslankyňa Národnej rady SR a členka ľudskoprávneho výboru parlamentu Natália Blahová (Demokratická strana) žiada komisárku pre deti Vieru Tomanovú, aby bezodkladne odstúpila zo svojej pozície. Agentúru SITA o tom informoval hovorca strany Róbert Buček. Dôvodom majú byť medializované informácie o kontaktoch Tomanovej s obžalovaným podnikateľom Marianom K. a „rodinkárstvo“ na úrade, ktorý vedie.

„Úrad komisára pre deti sa stal zberným strediskom personálneho odpadu strany Smer-SD a rodinných príslušníkov Viery Tomanovej,“ vyhlásila Blahová, ktorá sa odvoláva na informácie Nadácie Zastavme korupciu.

Ako priblížila členka predsedníctva Demokratickej strany, v úrade komisárky pre deti je napríklad zamestnaný prominentný colník.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite