Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrini sa stretne s prezidentkou, z demisie Kalavskej nechce precedens

.redakcia .slovensko

Premiér sa chce s Čaputovou porozprávať o tom, ako budú postupovať pri podanej demisií ministerky zdravotníctva Andrey Kalavskej). Povedal to v nedeľňajšej diskusnej relácii V politike na TA3.

Pellegrini sa stretne s prezidentkou, z demisie Kalavskej nechce precedens SITA/Ľuboš Bilačič/Úrad vlády SR Premiérovi sa nepáči, že ministerka zdravotníctva podala demisiu.

meno nástupcu Kalavskej ešte povedať nevie.

Tvrdí, že z podávania demisie ministrov sa nesmie stať precedens. „Potom si každý z demisie bude robiť trhací kalendár, vyhrážať sa ňou a podávať ju do Prezidentského paláca každú chvíľu,“ podotkol premiér.

Pellegrini poznamenal, že ak ide niekto do politiky, mal by automaticky počítať s tým, že bude predmetom útokov, neprávostí a krivých osočovaní. „Ak by som zakaždým, keď mám pocit, že niekto neprávom hodnotí moju prácu, podával demisiu, tak by som ju podával každú chvíľu,“ povedal.

Nevyrovnaný rozpočet nevníma dramaticky či tragicky. Polpercentný deficit podľa neho nepredstavuje žiadne riziko pre Slovákov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite