Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Snem Smer-SD: Strana chce voľby vyhrať s novým lídrom, snem prebehol bez Fica

.redakcia .slovensko

Dvadsaťročná existencia strany Smer-SD, budovanie sociálneho štátu, aktuálna politická situácia a fungovanie strany v ďalšom období. O tom majú hovoriť delegáti straníckeho snemu Smeru-SD v Bratislave.

Snem Smer-SD: Strana chce voľby vyhrať s novým lídrom, snem prebehol bez Fica Branislav Bibel/SITA Členovia predsedníctva strany Smer-sociálna demokracia Denisa Saková, Richard Raši, Robert Kaliňák a Peter Pellegrini

Tohtoročný stranícky snem sa niesol v slávnostnej atmosfére, keďže strana oslavuje 20 rokov od svojho vzniku. Okrem straníckych delegátov by sa snemu zúčastnili aj zahraniční hostia, veľvyslanci, či bývalý prezident Ivan Gašparovič.

vôľa vyhrať voľby s novým lídrom

Strana Smer-SD má síce nového volebného lídra, ale stále rovnaký cieľ, vyhrať voľby a pokračovať v presadzovaní silného sociálneho štátu. Vyhlásil to premiér Peter Pellegrini, ktorý je volebným lídrom pre budúcoročné parlamentné voľby. V prejave na sneme Smeru-SD zdôraznil, že moderný štát sa musí vedieť postarať o slabých, starých, dávať nádej mladým, aby neodchádzali do zahraničia. Tiež kritizoval niektoré opozičné strany, ktoré ale nemenoval.

Plné znenie tlačovej besedy po sneme strany Smer-SD: 

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite