Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Lídrom kandidátky PS/Spolu je Michal Truban, Beblavý verí na dobrú karmu

.redakcia .slovensko

Koalícia PS/Spolu predstavila svoju kandidátku, ktorú označila ako „tím zlomu“. Truban je presvedčený, že spoločne dokážu priniesť Slovensku zlomový program a zlomových ľudí.

Lídrom kandidátky PS/Spolu je Michal Truban, Beblavý verí na dobrú karmu Alexandra Čunderlíková/SITA

dvojkou kandidátky bude líder Spolu Miroslav Beblavý, ktorý sa vyjadril, že síce by Smeru a súčasnej koalícii najradšej vykričal všetko, čo pokazila, ale radšej chce vyhrať voľby. Koalícia sa stretla v priestoroch, v ktorých sa odohrávala aj volebná noc Zuzany Čaputovej po prvom kole volieb. Beblavý sa vyjadril, že verí v karmu toho miesta. 

„Zmenu na Slovensku prinesú len politici, ktorí vedia spolupracovať a ktorí sa vedia spojiť. Som nesmierne rád, že presne takíto ľudia sa spojili v koalícii dvoch strán Progresívne Slovensko a Spolu,“ uviedol Truban, ktorý je lídrom kandidátky.

Druhý na kandidátke je poslanec Národnej rady SR Miroslav Beblavý, ktorý predstavoval značnú časť kandidátky.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite