Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

S Pellegrinim v čele, bez Glváča, no s Blahom na jedenástom mieste. „Peter, držím ti palce“, povedal Fico

.ivana Šalgová .slovensko

Rokovanie predsedníctva Smeru netrvalo ani polhodinu. Všetci členovia predsedníctva schválili návrh kandidátky do parlamentných volieb 2020, ktorý predložil predseda Smeru Robert Fico.

S Pellegrinim v čele, bez Glváča, no s Blahom na jedenástom mieste. „Peter, držím ti palce“, povedal Fico Diana Černáková/SITA

na kandidátke bude chýbať bývalý podpredseda Národnej rady SR Martin Glváč, ktorý zo svojho postu podpredsedu NR SR odstúpil začiatkom novembra kvôli kontaktom s Marianom Kočnerom. 

„Ja som za ním vždy stál a navrhoval som ho na kandidátku, ale Martin Glváč za mnou prišiel pätnásť minút pred rokovaním predsedníctva a požiadal ma, aby nekandidoval. Preto tam nebude,“ povedal predseda Smeru Fico.

Predsedníctvo vládnej strany Smer jednohlasne schválilo návrh svojho predsedu Roberta Fica. Nikto si nekládol žiadne podmienky. 

„Boli mená, na ktorých sme sa zhodli a boli mená, pri ktorých sme si povedali, že títo ľudia by tam už nemali byť a v tom sme sa tiež zhodli,“ povedal Fico, ale nechcel konkretizovať ďalšie mená, ktoré sa na kandidátnu listinu nedostali. 

Schválená kandidátka je podľa neho odlišná od predchádzajúcich a došlo k vážnym zmenám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite