Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Sulík: Zvolanie bezpečnostnej rady je divadlo, stíhanie Jaroslava Naďa je pomsta

.redakcia .slovensko

Zvolanie Bezpečnostnej rady premiérom Petrom Pellegrinim je divadlo za účelom diskreditácie opozície a stíhanie Jaroslava Naďa z OĽaNO je pomsta za odhaľovanie podozrivých aktivít. Myslí si to predseda opozičnej SaS Richard Sulík.

Sulík: Zvolanie bezpečnostnej rady je divadlo, stíhanie Jaroslava Naďa je pomsta SITA/Jana Birošová

zvolanie Bezpečnostnej rady SR považuje Sulík za „ďalšie divadlo, ktoré má slúžiť účelom diskreditácie a vytvárania falošného obrazu o opozičných politikoch.“ Dodáva, že to nie je ojedinelým prípadom pomsty vysokých predstaviteľov Vojenského spravodajstva na nepohodlných osobách, ktoré sa snažili odhaľovať podozrivé aktivity. Slovensko nazval mafiánskym štátom.

Vo svojom stanovisku liberáli tiež pripomínajú prípad údajného tunelovania vojenského spravodajstva počas prvej vlády Roberta Fica, na ktoré vtedy upozornili vedúce osobnosti z vtedajšej Vojenskej spravodajskej služby Vladimír Suchodolinský a Roman Mikulec. „Za to, že im neboli ľahostajné zlodejiny, boli na nich vyfabulované obvinenia a celé roky boli ťahaní po súdoch, ktoré nakoniec obvinenia z ohrozenia utajovaných skutočností zamietli,“ pripomenul predseda poslaneckého klubu SaS Milan Laurenčík.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite