Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

KDH schválilo kandidátku, strana pôjde do volieb samostatne

.redakcia .slovensko

Na kandidátke je napríklad 30 primátorov a starostov, sedem lekárov, tri zdravotné sestry a desať ľudí zo školstva.

KDH schválilo kandidátku, strana pôjde do volieb samostatne Branislav Bibel 29. október 2019 Bratislava: Zľava: Členka predsedníctva KDH Caroline Lišková, predseda KDH Alojz Hlina a poslankyňa Európskeho parlamentu a členka KDH Miriam Lexmann počas tlačovej besedy KDH na tému prezentácie volebného programu strany.

mimoparlamentné KDH v sobotu na Rade KDH v Bratislave schválilo kandidátnu listinu do budúcoročných parlamentných volieb. Kandidátku vystavali tzv. modulárnym spôsobom, budú mať na nej napríklad 30 primátorov a starostov.

„Dnešným dňom je KDH stopercentne pripravené na ťažký politický zápas,“ povedal na tlačovej konferencii po skončení rady predseda KDH Alojz Hlina.

Kandidátna listina KDH sa podľa Hlinu skladá z modulu odborníkov na zdravotníctvo či školstvo, starostov a primátorov, ako aj modul konzervatívcov s názvom Sila kresťanského sveta.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite