Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Nitrianskom okrese sa stala tragická dopravná nehoda, na mieste je 12 mŕtvych

.redakcia .slovensko

Na ceste medzi Nitrou a Zlatými Moravcami došlo k tragickej dopravnej nehode. Zrážka nákladného auta a autobusu si vyžiadala minimálne 12 ľudských životov. Na miesto smeruje aj ministerka vnútra Denisa Saková aj ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská.

V Nitrianskom okrese sa stala tragická dopravná nehoda, na mieste je 12 mŕtvych zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

o nehode informovalo Policajné prezídium aj Hasičský a záchranný zbor (HaZZ).  „Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá stala v katastri obce Nitrianske Hrnčiarovce, okres Nitra. Pri nehode došlo k zrážke nákladného vozidla a autobusu s cestujúcimi. Podľa doterajších informácii utrpelo následkom nehody zranenia cca. 20 osôb a doposiaľ 13 osôb nehodu neprežilo,“ uviedol Hasičský a záchranný zbor na sociálnej sieti. 

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby hovorí o 12 obetiach na životoch, celkový počet zranených a usmrtených osôb sa bude pravdepodobne ešte meniť podľa zistení hasičov, ktorí zasahujú na mieste nehody.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite