Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kotlebovci sa spájajú s kuffovcami, k spolupráci pozývajú aj Harabina

.ivana Šalgová .slovensko

Kotlebova ĽSNS dostala minulý týždeň od Štefana Harabina pozvanie na spoločné rokovania. Skôr než by sa stihli stretnúť, Kotleba zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej informoval o spájaní národných síl. Na kandidátku jeho ĽS NS sa pridajú štyri menšie strany.

Kotlebovci sa spájajú s kuffovcami, k spolupráci pozývajú aj Harabina Milo Fabian/SITA

v Ružomberku sa dnes predseda ĽSNS Marian Kotleba vyjadril k postupu strany vo voľbách aj o „spájaní národných síl“. Stalo sa tak ešte pred jeho stretnutím so Štefanom Harabinom, ktoré je naplánované na štvrtok 14. novembra. 

ĽSNS oznámila podpis memoranda o spolupráci národných a kresťanských síl do budúcoročných parlamentných volieb. Memorandu podpísali zástupcovia strán Kresťanská demokracia – život a prosperita – Aliancia za Slovensko  (KDŽP), Priama Demokracia, Národná koalícia a Doma dobre.

Kotleba sa zároveň vyjadril, že prijíma výzvu Štefana Harabina na stretnutie. „K pánovi doktorovi príde delegácia našich strán, ktorá mu prinesie memorandum s cieľom, aby si ho pán doktor Harabin mohol naštudovať a aby sa k nemu, ak mu ide o zachovanie kresťanského a národného Slovenska, mohol po triezvom zvážení pripojiť,“ povedal Kotleba s tým, že posledným dátumom, keď sa môže Harabin k memorandu pridať, je večer 17.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite