Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Most-Híd ponúkol Druckerovej Dobrej voľbe spoločnú kandidátku

.redakcia .slovensko

Vládny Most-Híd ponúkal neparlamentnej Dobrej voľbe spoluprácu pred budúcoročnými voľbami. Malo ísť o ponuku kandidovať spoločne na jednej kandidačnej listine pod názvom jednej strany. Most-Híd dokonca ponúkol premenovanie svojej strany.

Most-Híd ponúkol Druckerovej Dobrej voľbe spoločnú kandidátku SITA/Ľudovít Vaniher Béla Bugár sa chcel spojiť s inou politickou stranou.

mimoparlamentná Dobrá voľba to odmietla, ale spolupráci pred ani po voľbách sa nebráni. TASR to potvrdil predseda Dobrej voľby Tomáš Drucker. Stretnutie potvrdili aj zdroje z Mosta-Híd.

Dobrú voľbu založil nedávno exminister zdravotníctva a vnútra Tomáš Drucker. Most-Híd a jeho klub v posledných týždňoch a mesiacoch opustilo niekoľko poslancov. Martin Fedor a Katarína Cséfalvayová sa spojili s Druckerom. Do Dobrej voľby vstúpil aj Peter Kresák, ktorý opustil klub Mosta-Híd nateraz ako posledný.

„So stranou Most-Híd momentálne neprebiehajú žiadne rokovania. Strana Dobrá voľba koncom októbra na svojom ustanovujúcom sneme schválila svoje programové smerovanie a lídrov, s ktorými sa bude uchádzať o dôveru občanov v nastávajúcich voľbách do Národnej rady,“ uviedol pre TASR Drucker.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite