Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Blanár ocenil, že sa Glváč vzdal. K odchodu vyzval aj ďalších

.ivana Šalgová .slovensko

Podpredseda Smeru Juraj Blanár vyzval lídra OĽaNO Igora Matoviča, aby zverejnil nahrávku svojho rozhovoru zo stretnutia s Marianom Kočnerom. Matovič si podľa neho určite takúto nahrávku urobil.

Blanár ocenil, že sa Glváč vzdal. K odchodu vyzval aj ďalších Branislav Bibel/SITA

výzvu Matovičovi adresoval počas diskusnej relácie Sobotné dialógy, v ktorej sa stretol s predsedom poslaneckého klubu Obyčajných ľudí Eduardom Hegerom. „Oceňujem, že sa Martin Glváč vzdal, ale myslím si, že je rovnako závažné, že sa s Kočnerom stretli aj Sulík či Matovič,“ povedal Blanár. 

Igor Matovič sa stretol s dnes už obžalovaným Marianom Kočnerom ešte v roku 2012 a k tomuto stretnutiu sa aj verejne priznal. „Išiel si vypočuť informácie o trestnom čine, na ktorý ho chcel Kočner upozorniť,“ povedal o stretnutí Heger. Stretnutie podľa neho trvalo hodinu a nie šesť hodín, ako Blanár viackrát zopakoval. 

Blanár vyzval Matoviča, aby zverejnil nahrávku tohto rozhovoru, Heger tvrdí, že nahrávku má v rukách Smer a má ju zverejniť. „My sme vás už niekoľkokrát vyzývali, aby ste ju zverejnili. Kľudne ju zverejnite,“ dodal Heger.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite