Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kalavská: Stratifikácia nabrala politické kontúry, materiál presúvať nebudem

.redakcia .slovensko

Reforma nemocníc nabrala ku koncu politické kontúry. Vyhlásila to ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská (nominantka Smeru-SD) po stredajšom rokovaní vlády s tým, že materiál už presúvať nebude.

Kalavská: Stratifikácia nabrala politické kontúry, materiál presúvať nebudem SITA/Alexandra Čunderlíková

.kalavská pripustila možnosť, že spojí hlasovanie o stratifikácii so svojím ďalším pôsobením vo funkcii ministerky. Požiadavku na stiahnutie reformy pred hlasovaním označila za neštandardnú a politicky nekorektnú. Žiadosť prišla podľa jej slov od predsedu Smeru-SD Roberta Fica.

„Na mnohých hlúpostiach sa slovenský parlament dokáže zhodnúť, ale na veciach, ktoré môžu reálne pomôcť slovenskému občanovi, hľadáte milión otáznikov,“ podotkla Kalavská. Dodala, že aj napriek kritike mohli poslanci reformu nemocníc posunúť do druhého čítania, kde by bol priestor na zmeny. „Ku koncu to začalo naberať politické kontúry, ktorým som nedokázala zabrániť a je mi to veľmi ľúto,“ skonštatovala.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite