Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Glváč podáva trestné oznámenie na Matoviča

.redakcia .slovensko

Matovič v utorok zverejnil časť údajnej komunikácie Glváča s Marianom Kočnerom a vyhlásil, že ak Glváč neodstúpi z funkcie podpredsedu parlamentu, zverejní aj zvyšok správ.

Glváč podáva trestné oznámenie na Matoviča SITA/Branislav Bibel Martinovi Glváčovi (vpravo) sa nepáči tverejňovanie komunikácie, ktorú mal mať s Marianom Kočnerom.

glváč v súvislosti so zverejňovaním jeho údajnej komunikácie opätovne vyzval orgány činné v trestnom konaní, aby urýchlene konali. Matovič podľa neho porušuje ústavou garantované práva, telekomunikačný zákon a dopúšťa sa trestného činu vydierania a hrubého nátlaku. „Vyzývam orgány činné v trestnom konaní, aby si prestali zatvárať oči pred porušovaním ústavy a zákonov, začali si plniť svoju prácu a urobili poriadok s oslíkom z Trnavy – Igorom Matovičom,“ zdôraznil Glváč.

Glváč  vyzval aj Matoviča, aby prestal páchať trestnú činnosť a nevydieral so zverejnením jeho údajnej komunikácie v prípade, ak neodstúpi zo svojej funkcie.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite