Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Andrej Danko je sklamaný. Od utorka sa nebude zúčastňovať na žiadnej Koaličnej rade

.redakcia .slovensko

Vyhlásil to po tom, ako národniarom neprešli v pléne ich dve novely zákonov, a to o verejnom obstarávaní a návrhu o zriadení ministerstva cestovného ruchu a športu. Pri oboch novelách sa zdržali poslanci koaličného Mosta-Híd, čo Danko označil za „vrazenie dýky do chrbta".

Andrej Danko je sklamaný. Od utorka sa nebude zúčastňovať na žiadnej Koaličnej rade SITA/Branislav Bibel

danko vyčíslil, že na Slovensku rastie počet prenocovaní a cestovný ruch v auguste trhal rekordy. Toto číslo bolo podľa predsedu SNS dosiahnuté vďaka rekreačným poukazom, ktoré kritizoval aj minister dopravy Árpád Érsek (Most-Híd). „Minister dopravy je zodpovedný aj za cestovný ruch a mal by si uvedomiť, že výsledky, ktoré dosahujeme v cestovnom ruchu, dosahujeme aj vďaka rekreačným poukazom. Minister, okrem toho, že nie je schopný stavať diaľnice, žiaľ nepohol ani prstom pre cestovný ruch a ani teraz nevyjadril podporu ministerstvu pre cestovný ruch a šport,“ vyhlásil Danko s tým, že má informácie o tom, že Most-Híd neplánuje podporiť ani rozšírenie rekreačných poukazov na všetkých zamestnávateľov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite