Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Glváč si cez Kočnera vybavoval riadený rozhovor v Plus 7 dní, tvrdí Matovič

.redakcia .slovensko

Podpredseda parlamentu Martin Glváč (Smer-SD) si údajne cez Kočnera u jemu blízkej redaktorky dohadoval „riadený rozhovor" v slovenskom týždenníku.

Glváč si cez Kočnera vybavoval riadený rozhovor v Plus 7 dní, tvrdí Matovič SITA/Branislav Bibel Martin Glváč nevidí dôvod na odstúpenie z funkcie podpredsedu NR SR.

informoval o tom líder hnutia OĽaNO Igor Matovič na utorkovom tlačovom brífingu. Ide údajne o redaktorku Martinu Ruttkayovú, ktorá v tom čase v najpredávanejšom slovenskom týždenníku pracovala ako redaktorka politiky.

„Myslíš, že sa dá v Plus 7 urobiť riadený rozhovor?" – pýta sa Glváč. „Viem, že sa dá. Martina Ruttkayová,“ odpovedá Kočner.

Glváč odpisuje, že má rozhovor pripravený. „Uverejní to celé, plus otázky navyše budú k situácii v Smere,“ píše Kočner. „Máš to u mňa,“ odpovedá Glváč. „Niet zač, rád pomôžem, keď viem,“ dodáva Kočner.  

Matovič verejnosti ukázal 46 správ. Tvrdí však, že má k dispozícii ďalších 900 správ.

Matovič vyzval Glváča, aby odstúpil z funkcie podpredsedu Národnej rady (NR) SR, inak zverejní aj zvyšok jeho komunikácie.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite