Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Saková vníma Pellegriniho ako lídra kandidátky pozitívne, Gašpar by na nej byť nemal

.redakcia .slovensko

Na margo bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara uviedla, že si nemyslí, že by mal byť na kandidátke Smeru-SD.

Saková vníma Pellegriniho ako lídra kandidátky pozitívne, Gašpar by na nej byť nemal Branislav Bibel/SITA

ministerka vnútra Denisa Saková v diskusii na TA3 s uvedením Pellegriniho na čelo kandidátky Smeru súhlasí: „S Petrom Pellegrinim sme si bližší, máme rovnaké názory.“ S Robertom Ficom majú podľa Sakovej korektné pracovné vzťahy.

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar by podľa nej nemal byť na kandidátke Smeru, no zároveň uviedla, že v politike by podľa nej nemal byť ani líder OĽaNO Igor Matovič.

(ne)úspešné zmeny, reformy i tendre

O personálnych zmenách na Úrade pre ochranu ústavných činiteľov povedala Saková: „Situácia sa upokojila, inšpekcia ministerstva vnútra stále vykonáva kontrolu.“ So šéfom osobných ochrankárov Petrom Krajčírovičom, ktorý odišiel koncom augusta na vlastnú žiadosť, sa Saková o jeho odchode nerozprávala.

Vo veci zrušeného tendra na nákup policajných kamier uviedla, že rezort vnútra s týmto rozhodnutím Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) nesúhlasí a odvolá sa na Radu ÚVO.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite