Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Sulík predstavil ďalšie tváre kandidátky, jednou z nich je starostka Starého Mesta Aufrichtová

.redakcia .slovensko

Predseda SaS predstavil v piatok ďalšie nové tváre na kandidačnej listine strany do parlamentných volieb. Sú medzi nimi starostka bratislavského Starého Mesta Zuzana Aufrichtová, spoluorganizátor protikorupčného pochodu Tomáš Popovič, youtuber Ladislav Miko či mladý podnikateľ Polat Elalmis.

Sulík predstavil ďalšie tváre kandidátky, jednou z nich je starostka Starého Mesta Aufrichtová SITA/Jana Birošová Predseda strany SaS Richard Sulík.

Sulík o tom informoval na piatkovej tlačovej konferencii. Sulík tiež povedal, že na pozíciu podpredsedu parlamentu už SaS nebude navrhovať svojho nominanta.

Sulík poukázal na to, že "mierne turbulencie" v strane sa skončili odchodom malej skupinky ľudí. „My sa konečne môžeme venovať tomu, ako prispejeme k odstaveniu Smeru-SD,“ skonštatoval s tým, že na kandidátke majú ešte zopár voľných miest. Dôležitý kandidáti sú už však podľa jeho slov známi.

Popovičovou ambíciou bude podľa jeho slov pokračovanie v boji proti mafii z politickej pozície.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite