Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministerstvo zaregistrovalo nové hnutie Eduarda Chmelára

.redakcia .slovensko

Ministerstvo vnútra SR v utorok oficiálne zaregistrovalo politické hnutie Socialisti.sk. TASR o tom informoval hovorca hnutia Matej Pintér s tým, že odovzdali viac ako 14 000 podpisov od občanov potrebných na registráciu strany.

Ministerstvo zaregistrovalo nové hnutie Eduarda Chmelára SITA/Alexandra Čunderlíková Neúspešný kandidát vo viacerých voľbách to skúša opäť. Tentokrát s hnutím Socialisti.sk.

znamená to, že Socialistom už nik nezabráni v tom, aby zasiahli do najbližších parlamentných volieb. Chcem sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí mi verili, držali mi palce, pomáhali zbierať podpisy, podporovali ma,“ napísal na sociálnej sieti líder hnutia Eduard Chmelár.

Medzi priority novovzniknutého hnutia patrí napríklad skokové zvýšenie minimálnej mzdy na 800 eur a dôsledná obrana práv pracujúcich občanov. Pozornosť chcú tiež venovať zníženiu výdavkov na zbrojenie a presunúť ich do zdravotníctva, v neposlednom rade chcú riešiť aj ochranu životného prostredia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite