Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štefan Harabin ide do volieb. Zakladá politickú stranu Vlasť

.martina Bednárová .eugen Korda .slovensko

Bývalý Mečiarov minister spravodlivosti a neúspešný kandidát na prezidenta Štefan Harabin zakladá novú politickú stranu. Jej názov bude Vlasť. Stále aktívny sudca Harabin to oznámil na dnešnej krátkej tlačovej konferencii, viaceré otázky prítomných novinárov pritom ignoroval.

Štefan Harabin ide do volieb. Zakladá politickú stranu Vlasť SITA/Alexandra Čunderlíková

len nedávno Štefan Harabin stiahol svoju kandidatúru na post šéfa Najvyššieho súdu. V utorok oznámil plán založiť novú politickú stranu. Má sa volať Vlasť. Na margo svojich kolegov z politiky sa vyjadril veľmi kriticky.

„Fico, Truban, Danko, Bugár a ostatní členovia politickej skorumpovanej kasty si našu vlasť ukradli pre svoje peňaženky a svoje kontá v zahraničí. Zlodeji, úžerníci, feťáci a pedofili nemôžu riadiť našu vlasť,“ rozohnil sa neúspešný kandidát na post prezidenta.

Štefan Harabin oznámil založenie novej strany:

 „V prezidentských voľbách som získal hlasy 300 000 občanov. Táto dôvera ma zaväzuje, cítim aj túžbu po zmene, ktorú prejavujú občania na Slovensku takmer denne,“ dodal k založeniu novej strany.

vzdal sa kandidatúry

„Okrem skrytých zákulisných intríg, ktoré ako vždy nečistým spôsobom rozhodujú o tom, kto bude úspešný a kto nie, je tu aj priamy a viditeľný dôkaz. Čaputová bez štipky hanby vyhlásila, že ak jej právoplatne zvolený predseda Najvyššieho súdu nebude po vôli, odmietne ho vymenovať,“ povedal Harabin s tým, že prezidentka je príkladom toho, ako sa „vrcholná politická kasta snaží ukradnúť vlasť a zobrať si ju celú pre seba“. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite