Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka sa končí

.redakcia .slovensko

Vyšetrovateľ pristúpil k ukončeniu vyšetrovania v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Nie je to jediný prípad, v ktorom je Marian Kočner obvinený.

Vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka sa končí Alexandra Čunderlíková/SITA

vyšetrovateľ dal obhajobe lehotu od 30. septembra do 4. októbra na oboznámenie sa s výsledkami vyšetrovania. 

Obžaloba v prípade by mala byť podaná do konca októbra. TASR o tom informoval obhajca obvineného Mariana Kočnera Marek Para.

„Vyšetrovateľ je procesne samostatný. Disponujeme informáciou, že prebieha oboznamovanie sa s výsledkami vyšetrovania,“ uviedla hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Jana Tökölyová. 

Polícia prípad nekomentuje, keďže vyšetrovanie vraždy naďalej komunikuje ÚŠP, ktorý si vyhradil právo prípad komunikovať.

„Prípad postupuje podľa pripraveného scenára s cieľom prispieť k politickej aréne predvolebného súboja. Vyšetrovanie je však sprevádzané procesnými chybami a dôkazná núdza vyšetrovateľa je dnes očividná,“ reaguje Kočnerov obhajca Marek Para.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite