Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Strata Jána a Martiny zasiahla aj tých, ktorí chcú žiť v pravde, poznajú hodnotu lásky a slobody

.jozef Hašto .slovensko

Na bratislavskom proteste iniciatívy Za slušné Slovensko prehovoril okrem Karolíny Farskej, šéfredaktora Denníka N Matúša Kostolného či hercov, aj psychiater Jozef Hašto, ktorý v minulosti pomáhal aj Hedvige Malinovej.

Strata Jána a Martiny zasiahla aj tých, ktorí chcú žiť v pravde, poznajú hodnotu lásky a slobody Jana Birošová/SITA 20. september 2019 Bratislava, Slovensko: Účastníci s transarentom počas protestného zhromaždenia Nezabudneme. Pokračujeme. organizovaného iniciatívou Za slušné Slovensko pred Úradom vlády SR na Námestí slobody.

celý príhovor Jozefa Hašta z bratislavského protestu Za slušné Slovensko:

V rokoch 2006 – 2007 som pomáhal pani Hedvige Malinovej zvládnuť psychickú krízu, do ktorej sa dostala po jej brutálnom fyzickom a psychickom napadnutí a následných útokoch štátnej moci voči nej v zmysle „skutok sa nestal“. K intrigám sa priplietol aj Marián Kočner.

Vtedy som si naplno uvedomil, že vtedajší premiér Robert Fico a minister vnútra Robert Kaliňák sú gauneri, správajú sa ako zloduchovia.

So súhlasom Hedvigy som vtedy uverejnil moje zistenia. Bolo pre mňa frustrujúce, že voliči umožnili, aby títo ľudia pohŕdajúci liberálnou demokraciou zostavovali ešte ďalšie dve vlády.

„Pamiatka Jána a Martiny nech nám pripomína dôležitosť našich hodnôt.“

Šikanovanie Hedvigy pokračovalo aj za súčasného vedenia Generálnej prokuratúry SR. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite