Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegriniho budú odvolávať až v pondelok

.redakcia .slovensko

V parlamente sa dnes na podnet opozície mala konať mimoriadna schôdza, poslancom sa ju ale ani na druhý pokus nepodarilo otvoriť.

Pellegriniho budú odvolávať až v pondelok Martin Medňanský/SITA

podnet k mimoriadnej schôdzi dala opozícia, keď sa stranám OĽaNO a SaS podarilo zhromaždiť 32 podpisov poslancov potrebných k jej zvolaniu.

Pokusu o odvolanie bude premiér Peter Pellegrini čeliť až v pondelok, keď bude schôdza pokračovať o 13.00.  Poslancom sa schôdzu nepodarilo otvoriť, pretože ich v pléne nebolo dosť. Národná rada tak nebola uznášania schopná.

Predseda Národnej rady Andrej Danko kritizoval opozičných poslancov, ktorí iniciovali mimoriadnu schôdzu na vyslovenie nedôvery premiérovi Petrovi Pellegrinimu, a vyzval ich, aby sa na tejto schôdzi v pondelok zúčastnili.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite