Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Béla Bugár necháva odchod Jankovskej na jej rozhodnutie

.redakcia .slovensko

Koaličný Most-Híd sa dnes stretol na svojej republikovej rade. Béla Bugár sa vyjadril, že jej odchod je jej rozhodnutím.

Béla Bugár necháva odchod Jankovskej na jej rozhodnutie Alexandra Čunderlíková/SITA

ak sa jej kontakty na podnikateľa Mariana Kočnera potvrdia, minister spravodlivosti Gábor Gál podľa Bugárových slov podá návrh na jej odvolanie.

„Ona sama, keď sa rozhodne, odíde,“ skonštatoval Bugár. V tejto súvislosti podľa jeho slov strana súhlasí s prezidentkou Zuzanou Čaputovou, verí polícii a orgánom činným v trestnom konaní. 

„Ak sa dokáže, že si písala napríklad s Marianom Kočnerom, náš minister ju navrhne odvolať na vláde. Bolo by lepšie, keby sama odstúpila,“ uzavrel Bugár.

Podpredseda Národnej rady Andrej Hrnčiar zo strany Most-Híd skonštatoval, že Jankovská najlepšie vie, s kým a čo si písala.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite