Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Fico: Je to džihád proti Smeru. Bugár: Kočner klame. Opozícia: hnus! Politici reagujú na Kočnerovu Threemu (aktualizované)

.matúš Baňovič .slovensko

Robert Fico na zverejnenú komunikáciu Kočnera reaguje útokom na opozíciu a novinárov. Vyhlásil, že na Slovensku môže dôjsť k vražde politika. Béla Bugár odmieta, že by na neho Kočner "hučal". Vraj by ho dakam tak kopol, že by mal tenký hlas. Opozícia volá po výmene politickej garnitúry.

Fico: Je to džihád proti Smeru. Bugár: Kočner klame. Opozícia: hnus! Politici reagujú na Kočnerovu Threemu (aktualizované) SITA/Diana Černáková 28. február 2018: Marián Kočner prichádza na hlavné pojednávanie v prípade zmeniek.

medzi prvými zareagoval líder opozičnej strany Spolu - Miroslav Beblavý. Koaliční lídri by podľa neho mali celú situáciu vysvetliť alebo sa vzdať svojich funkcií. Stanovisko vydala aj celá koalícia PS/Spolu. 

„Boja sa nás, a boja sa právom, pretože nemôžu riskovať, že v politike bude dosť ľudí, ktorí sa nikdy nenechajú zatiahnuť do ich kšeftov a mafiánskych praktík. Chceme spraviť to, čoho sa Kočner a spol. boja najviac - definitívne jeho generáciu politikov vymeniť v parlamentných voľbách,“ uviedlo PS/Spolu. 

Dlho na seba nenechal čakať ani šéf opozičného hnutia OĽaNO Igor Matovič. V ostrom príspevku hovorí o tom, ako Bugárovi nikdy neveril, že sa s Kočnerom stretol náhodou.

Predseda Slobody a Solidarity Richard Sulík celej kauze venoval pomerne krátky status, v ktorom nepriamo kritizoval aj marketingovú stratégiu koalície PS/Spolu. 

Andrej Kiska zo strany Za ľudí na tlačovej konferencii vyhlásil, že „určite nie sme právny štát.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite