Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kočner po vražde zosmiešňoval Kuciaka. So Zsuzsovou sa z jeho smrti vysmievali

.redakcia .slovensko

„Kuciak môže byť patrónom novinárov, veď má v sebe patrón,“ odznelo v šifrovaných správach, ktoré si medzi sebou Marian Kočner a Alena Zsuzsová posielali. Komunikáciu zverejnil Denník N.

Kočner po vražde zosmiešňoval Kuciaka. So Zsuzsovou sa z jeho smrti vysmievali SITA/Jakub Julény Alena Zsuzsová je vo väzbe rovnako ako Marian Kočner.

alena Zsuzsová Kočnera zbožňovala. Vystupoval ako neohrozený šéf mafie, komunikovali o tom, ako to spolu ďaleko dosiahnu. On sa k nej správal tvrdo a neosobne, ona ho zahŕňala pozornosťou a starostlivosťou. Volala ho boss, alebo šéfe. Po vražde sa Kočner začal správať oveľa milšie.

Vyplýva to zo širfovaných správ, ktoré si obvinení Kočner a Zsuzsová posielali cez aplikáciu Threema a zverejnil ich Denníka N. Podľa advokáta Romana Kvasnicu môže byť komunikácia medzi Zsuzsovou a Kočnerom kľúčovým dôkazom vo vyšetrovaní vraždy novinára a jeho snúbenice. 

V správach sa netajil tým, že riadi políciu, prokuratúru, politikov a médiá. Zsuzsová zas ako zvodkyňa vplyvných mužov, vďaka čomu zbierali kompromitujúce materiály.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite