Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Smer dal Andrejovi Dankovi na stožiar 5000 eur. Tisíckou prispel aj Robert Fico

.redakcia .slovensko

Poslanecký klub strany Smer-SD prispel predsedovi Národnej rady Andrejovi Dankovi na stavbu stožiara pred budovou parlamentu sumou 5000 eur. Predseda Smeru Robert Fico prispel osobným darom 1000 eur.

Smer dal Andrejovi Dankovi na stožiar 5000 eur. Tisíckou prispel aj Robert Fico SITA/Alexandra Čunderlíková Predseda Smeru prispel na Dankov stožiar osobným darom.

strana Smer-SD považuje pozitívne zviditeľňovanie štátnych symbolov a prehlbovanie vlastenectva za správnu štátnu politiku, a preto bude vždy pripravená podobné aktivity podporovať,“ uvádza sa v stanovisku strany. 

Kancelária NR SR má rozpracované desiatky darovacích zmlúv v súvislosti s výstavbou stožiara pred parlamentom. Zemné práce na osadenie stožiara by mali podľa predsedu Národnej rady SR Andreja Danka stáť okolo 16 000 eur plus DPH, druhá časť výstavby by si mala vyžiadať 38 000 eur. Tridsať metrov je najvyššia možná výška, ktorú povolili technici a stavební inžinieri v súvislosti so stožiarom, ktorý chce pred NR SR dať postaviť Danko.

Samotný šéf NR SR prispel na stožiar sumou 9000 eur a podobnou sumou mal prispieť aj vedúci Kancelárie NR SR Daniel Guspan.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite