Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Štát ovláda mafia, tvrdí opozícia. Podľa Fica ide o pseudokauzu

.nicol Tomečková .slovensko

Opoziční politici hovoria o štátnej mafii, Smer a SNS situáciu bagatelizujú. Reakcie politikov na zverejnené správy Mariana Kočnera.

Štát ovláda mafia, tvrdí opozícia. Podľa Fica ide o pseudokauzu Diana Černáková/SITA

opozičný poslanec Boris Kollár v reakcii na zverejnené správy Mariana Kočnera tvrdí, že Slovensko riadi štátna mafia. 

„Jej členmi sú gauneri, vládna strana, finančné skupiny, sudcovia, prokurátori a policajti, “ dodal počas mimoriadneho brífingu k téme zverejnených prepisov komunikácie medzi Marianom Kočnerom a Norbertom Bödörom. 

Kollár si myslí, že tieto skupiny ľudí sa ho obávajú. „Hovoríme, že právo a spravodlivosť musí platiť absolútne pre každého. Toto si vyhodnotili ako veľké bezpečnostné riziko a zamerali sa na nás,“ tvrdí Boris Kollár s tým, že jeho hnutie Sme rodina preto čelilo dezinformáciám a ohováraniu z médií, ktoré vlastní finančná skupina Penta. 

Z informácii, ktoré zverejnil Denník N vyplýva, že Marian Kočner písal v tajnej správe Norbertovi Bödörovi, že „vlekár nemôže ísť do ďalších volieb“, čím mal na mysli Borisa Kollára. 

„Áno, tento štát organizuje a riadi jedna štátna mafia. Jej členmi sú sudcovia, vládna strana, finančné skupiny, prokurátori a policajti.“

„Nezľakneme sa toho, že dnes ešte stále behá po slobode skupina ľudí, ktorá je súčasťou zločineckej skupiny. Mienime pokračovať v boji práve proti ľuďom, ktorí majú na svedomí vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej,“ dodal poslanec Peter Pčolinský.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite