Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Na diaľnici D1 sa tvoria kolóny, prejazdná je len v jednom smere

.redakcia .slovensko

Polícia usmerňuje dopravu na diaľnici D1. Pri Červeníku je pre závažnú nehodu prejazdný len jeden jazdný pruh v smere na Bratislavu. V opačnom smere je diaľnica neprejazdná.

Na diaľnici D1 sa tvoria kolóny, prejazdná je len v jednom smere Polícia Slovenskej republiky/facebook

„Pri nehode došlo k zrážke kamióna, dodávky a dvoch osobných motorových vozidiel, pričom kamión po náraze prerazil stredové zvodidlá a skončil v protismere. Následkom nehody utrpelo 12 osôb zranenia rôzneho rozsahu,“ priblížila hovorkyňa hasičského prezídia Katarína Križanová.

Pri nehode zasahujú aj vrtuľníky. TASR o tom informovali z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Priblížila, že k nehode došlo na D1 v smere na Hlohovec v katastri obce Červeník. Na mieste je podľa slov hovorkyne takmer 15 hasičov a dve posádky Vrtuľníkovej záchrannej služby. 

Podľa prvotných informácií podľa polície vodič na kamióne prešiel cez stredové zvodidlá, kde došlo k zrážke s ďalšími autami. „Polícia žiada vodičov, aby na presun využili iné trasy,“ doplnila. Vodiči odporúčajú obchádzku po starej ceste. 

 

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite