Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Alenu Zsuzsovú obvinili v prípade plánovania troch vrážd

.redakcia .slovensko

Podľa RTVS vzniesol vyšetrovateľ obvinenie voči Alene Zsuzsovej.

Alenu Zsuzsovú obvinili v prípade plánovania troch vrážd Jakub Julény/SITA 30. september 2018 Banská Bystrica: Alena Zsuzsová po výsluchu na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici.

obvinil ju v súvislosti s plánovanou prípravou vrážd advokáta Daniela Lipšica a prokurátorov Maroša Žilinku a Petra Šufliarskeho. Obvinenie by malo vyplynúť z vyšetrovania týchto pripravovaných vrážd. 

„Doposiaľ na Úrad špeciálnej prokuratúry nebolo doručené žiadne nové uznesenie o vznesení obvinenia k osobe Alena Zs.,“ reagovala na otázku TASR hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová.

Jedného z prokurátorov Petra Šufliarskeho, Maroša Žilinku alebo advokáta Daniela Lipšica, ktorých prípravu vraždy má vyšetrovať aj policajná inšpekcia, na 99 percent lustrovali. Generálny prokurátor Jaromír Čižnár to povedal vo februári tohto roku s tým, že sa na tom pravdepodobne podieľali policajti.

Podľa informácií, ktoré poskytla Polícia SR, boli dnes obvinení aj Tomáš Szabó a Zoltán Andruskó. Spoločne s Alenou Zuzsovou sú všetci obvinení aj v prípade vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.  Polícia tiež zaistila dve podozrivé osoby Adama H. a Dávida Sz. Všetkých piatich obvinila zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. 

 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite