Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bratislava podpísala novú zmluvu na letnú aj zimnú údržbu komunikácií

.redakcia .slovensko

Mesto Bratislava podpísalo rámcovú zmluvu na letnú a zimnú údržbu komunikácií, dopravnej zelene a nakladanie s odpadmi na území hlavného mesta s firmou A.I.I. Technické služby do júla 2023 za 49 miliónov eur s DPH.

Bratislava podpísala novú zmluvu na letnú aj zimnú údržbu komunikácií Alexandra Čunderlíková/SITA

vyplýva to zo zverejnených dokumentov na webe hlavného mesta a vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

Kontrakt podpísal primátor Bratislavy Matúš Vallo. Ide o výsledok tendra, ktorý bol spustený vo februári 2018, počas funkčného obdobia primátora Iva Nesrovnala, a prihlásila sa doň len jedna firma. A.I.I. Technické služby sú jedným zo spoločníkov firmy A.R.K. technické služby, ktorá od roku 2010 do konca októbra 2018 zabezpečovala zimnú a letnú údržbu komunikácií v Bratislave.

„Výber novej firmy, ktorá má zabezpečovať letnú a zimnú údržbu v Bratislave, trval vyše roka a do tendra sa prihlásila len jedna firma.“

„Ide o rámcovú zmluvu, a tak mesto dokáže od dodávateľa objednať len tie služby a len na tom území, kde to bude reálne potrebovať. Mesto si vyhradilo právo neobjednať od dodávateľa viac ako 50 percent z tejto sumy,“ uviedol hovorca hlavného mesta Peter Bubla.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite