Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Víkendové dopravné obmedzenia v Bratislave

.redakcia .slovensko

Obyvatelia a návštevníci Bratislavy musia počas víkendu počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami. Tie sa týkajú najmä verejných zhromaždení počas soboty. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Vodiči by mali na území hlavného mesta Bratislavy počítať s určitými dopravnými obmedzeniami. V sobotu v čase od 15:45 do 16:30 bude úplne uzatvorené pre cestnú dopravu centrum Starého Mesta. Z tohto dôvodu bude neprejazdná Štúrova ulica, križovatka na Šafárikovom námestí, Vajanského nábrežie a Rázusovo nábrežie,“ upozorňuje polícia.

Dopravní policajti budú odkláňať dopravu na Špitálskej ulici z Karadžičovej ulice, zo smeru od Mlynských nív na Landererovu ulicu a v smere od Nábrežia armádneho generála L. Svobodu na Staromestskú ulicu.

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje na dopravné obmedzenia premávky liniek MHD. Uzavreté bude Vajanského a Razúsovo nábrežie, električky tam nebudú premávať od 10:00 až do skončenia pochodu.

Polícia zároveň občanov žiada, aby počas bezpečnostných opatrení rešpektovali jej pokyny, prípadne výzvy, a tiež boli ohľaduplní voči ostatným občanom.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite