Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS vyzvala ministerku Kalavskú, aby zastavila investície v rozpore so stratifikáciou

.redakcia .slovensko

Strana SaS vyzvala ministerku zdravotníctva Andreu Kalavskú, aby zastavila všetky investície, ktoré sú v rozpore s jej reformou stratifikácie nemocníc.

SaS vyzvala ministerku Kalavskú, aby zastavila investície v rozpore so stratifikáciou SITA/Branislav Bibel

hoci SaS stratifikáciu podporuje, myslí si, že jej realizáciu by mala súčasná vláda nechať na svojich nástupcov. Na pondelkovej tlačovej konferencii v Bratislave to uviedli zástupcovia SaS Richard Sulík, Janka Cigániková a Martin Barto.

Ako uviedla poslankyňa Národnej rady SR Jana Cigániková, Slovensko má po Nemecku najhustejšiu nemocničnú sieť v Európskej únii, ale na pacienta dávame podpriemerné zdroje a rovnako nízka je aj efektivita vynaloženia daných zdrojov. Upozornila tiež na chýbajúcu techniku a personál. „Jediným skutočným riešením je reforma nemocníc,“ zdôraznila.

Podľa Cigánikovej strana Smer-SD svojou pasivitou ohrozuje zdravie občanov, a to pre obavy zo straty politických bodov pred voľbami.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite