Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Video: Futbaloví fanúšikovia zdemolovali jednu z ulíc historického centra Bratislavy, polícia zadržala 107 ľudí

.martina Bednárová .slovensko

Zahraniční futbaloví fanúšikovia zničili ulicu v centre hlavného mesta. Návštevníci podnikov sa pred nimi zamykali v baroch.

Video: Futbaloví fanúšikovia zdemolovali jednu z ulíc historického centra Bratislavy, polícia zadržala 107 ľudí KR PZ Bratislava/SITA Po fanúšikoch zostala v centre Bratislavy doslova spúšť.

v centre hlavného mesta sa pobili desiatky futbalových priaznivcov. Rozbité stoly, stoličky, dokonca aj slnečníky. Podľa doterajších informácií údajne išlo o priaznivcov klubov Cracovia Krakow a Ajax Amsterdam. 

Polícia pri zásahu po bitke zatkla 107 ľudí.SITA/Branislav BibelPolícia pri zásahu po bitke zatkla 107 ľudí.Muži doslova zdevastovali zariadenia kaviarní. Týždeň má k dispozícii video, ktoré nám zaslal esbéeskár jedného karaoke baru. „Museli sme sa zamknúť aj so zákazníkmi v bare,“ dodal vyplašený. Vandali sa pohybovali v okolí Michalskej brány a vychytenej Ventúrskej ulice. Práve v týchto častiach mesta sa večer pohybuje najviac turistov či miestnych, ktorí vyhľadávajú večerné posedenie v centre.

Na mieste zasahovali desiatky policajtov aj zdravotníkov. Niekoľko ľudí sa zranilo, polícia zadržala 107 ľudí. Polícia obvinila priamo z výtržníctva 56 osôb. Informovala o tom na sociálnej sieti. K situácii sa vyjadril aj primátor mesta Matúš Vallo, ktorý bezhlavé vyčíňanie zahraničných fanúšikov odsúdil.

Policajný prezident Milan Lučanský zásah a postup polície pochválil. Aj keď sa takéto náhodné strety nedokážu vo všetkých prípadoch predvídať, polícia podľa neho zvládla situáciu nadmieru dobre. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite