Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Transparentná polícia aj dôstojná staroba. Strana Spolu predstavila svoje programové priority

.ivana Šalgová .slovensko

Predstavitelia strany Spolu – občianska demokracia predstavili 10 kľúčových bodov svojho programu. S nimi chcú vstúpiť do záverečnej fázy rokovaní s Progresívnym Slovenskom.

Transparentná polícia aj dôstojná staroba. Strana Spolu predstavila svoje programové priority Branislav Bibel/SITA

pred novinárov sa dnes po boku Miroslava Beblavého postavili kľúčové osobnosti strany Spolu a verejnosti predstavili svoj návrh riešenia kľúčových problémov Slovenska. 

„Rok a pol pripravujeme náš program v spolupráci s odborníkmi aj verejnosťou. Do jeho prípravy sa zapojilo spolu viac ako tisíc ľudí,“ povedal v úvode predseda strany Miroslav Beblavý. V programe sa podľa neho venovali reforme školstva, reforme zdravotníctva aj životu ťažko zdravotne postihnutých. 

Medzi tri kľúčové oblasti patrí podľa Beblavého skutočne spravodlivé a sociálne Slovensko, príprava Slovenska na budúcnosť a ochrana životného prostredia. „Chceme ukázať, že sme najlepšie pripravení slúžiť ľuďom. Slovensko musí byť po parlamentných voľbách skutočne spravodlivé a sociálne, aby sa ľuďom darilo a oplatilo žiť poctivo. Lesy, vodu, pôdu a ovzdušie chceme zachovať čisté a použiteľné aj pre ďalšie generácie,” podotkol Beblavý.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite