Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Ladislav Tichý nastúpil na miesto radového prokurátora

.redakcia .slovensko

Bývalý zástupca riaditeľa Justičnej akadémie SR a bývalý námestník generálneho prokurátora Ladislav Tichý nastúpil v pondelok na pôvodné miesto radového prokurátora Odboru legislatívy a ústavného práva Generálnej prokuratúry SR.

Ladislav Tichý nastúpil na miesto radového prokurátora SITA/Alexandra Čunderlíková Generálny prokurátor Jaromír Čižnár

generálny prokurátor SR Jaromír Čižnár v prípade Tichého mohol podľa jej slov postupovať napriek komunikácii s obžalovaným a obvineným podnikateľom Marianom K. len v intenciách platného zákona. „Dňa 3. júna listom, ktorý bol doručený na GP SR, riaditeľ Justičnej akadémie oznámil, že JUDr. Ladislav Tichý sa ku dňu 30. júna vzdáva funkcie zástupcu riaditeľa Justičnej akadémie v dôsledku jeho komunikácie s obvineným M. K, urobil tak po rozhovore s riaditeľom Justičnej akadémie,“ pripomenula Predajňová.

Tichého do funkcie zástupcu riaditeľa Justičnej akadémie vymenoval jej riaditeľ na návrh rady Justičnej akadémie na základe výsledkov výberového konania.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite