Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Novým šéfom Štátnych lesov TANAP-u bude ich dlhoročný zamestnanec

.redakcia .slovensko

výberové konanie na riaditeľa Štátnych lesov Tatranského národného parku (TANAP) vyhral Maroš Petrík, aktuálne poverený riaditeľ ŠL TANAP-u. Do funkcie nastúpi už budúci pondelok.

Novým šéfom Štátnych lesov TANAP-u bude ich dlhoročný zamestnanec Radoslav Maťaš/SITA

výberové konanie na riaditeľa Štátnych lesov Tatranského národného parku (TANAP) vyhral Maroš Petrík, aktuálne poverený riaditeľ ŠL TANAP-u. Do funkcie nastúpi už budúci pondelok.

Nový riaditeľ Štátnych lesov TANAP-u má podľa hovorcu Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Vladimíra Michalíka pred sebou neľahkú úlohu – čeliť politikom, ktorí sa schovávajú za pretvárku aktivistov. Región Vysokých Tatier je skúšaný prírodnými katastrofami, lykožrútovou kalamitou, suchom či povodňami, ale aj tlakom na výstavbu. 

„Bola by som rada, keby si všetky strany, aj tá, ktorá presadzuje ,ničnerobenie', uvedomili, že bezpečnosť turistov v TANAP-e musí byť na prvom mieste.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite