Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zlatica Kušnírová bude kandidovať za Obyčajných ľudí

.dominik Harman .slovensko

Mala by byť aj členkou hnutia Odvážne. Pripravujeme s ňou rozhovor, zverejníme ho dnes podvečer.

Zlatica Kušnírová bude kandidovať za Obyčajných ľudí SITA/Braňo Bibel Mama zavraždenej Martiny sa v poslednej dobe vyskytuje na verejnosti po boku Igora Matoviča.

zlatica Kušnírová bude v najbližších parlamentných voľbách kandidovať za Obyčajných ľudí. .týždňu to tvrdili dva od seba nezávislé zdroje zvnútra hnutia.

Pôvodne sme napísali, že Igor Matovič ju zrejme predstaví na tlačovej konferencii vo štvrtok. V ten deň sa od 12:30 koná stretnutie viacerých opozičných strán, ktoré iniciovali práve Matovič s Kušnírovou. 

Igor Matovič aj Zlatica Kušnírová to odmetli. Samotný fakt, že bude Kušnírová za hnutie kandidovať, Matovič nepoprel. „Žiadna tlačovka zajtra o kandidatúre pani Kušnírovej nemala byť.“

Matovič tvrdí, že sme si zdroje v článku vymysleli. Nie je to pravda. Redakcia totožnosť zdrojov pozná, ide o blízkych spolupracovníkov hnutia.

Pripravujeme rozhovor so Zlaticou Kušnírovou, zverejníme ho dnes poobede na našom webe.

Spoločná tlačová konferencia Matoviča a Kušnírovej: (autor videa Matúš Baňovič)

Matka zavraždenej Martiny Kušnírovej stála s Igorom Matovičom na tlačovej konferencii v utorok 18. júna, keď spoločne vyzvali opozičných lídrov na stretnutie.

V diskusii .týždňa potvrdili účasť lídri Spolu Miroslav Beblavý a SaS Richard Sulík. KDH sa na rokovaní nezúčastní. 

„Považujem to za perfídne. Ak chcete, aby sa niečo neuskutočnilo, urobíte to presne tak, ako to urobil Igor. Pozvať siedmich či šiestich lídrov politických strán cez kamery je ako povedať, že to nechcem,“ povedal v diskusii Hlina.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite