Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Na OĽaNO sa nič nemení, ľudia odchádzajú aj prichádzajú, tvrdí Matovič

.redakcia .slovensko

Na OĽaNO sa nič nemení, ľudia do hnutia prichádzajú aj odchádzajú, sme hnutie so slobodným poslaneckým klubom, povedal na tlačovke Igor Matovič, od ktorého odišlo päť poslancov.

Na OĽaNO sa nič nemení, ľudia odchádzajú aj prichádzajú, tvrdí Matovič SITA/Branislav Bibel Igor Matovič problémy v strane nevidí.

pripomenul pravidlo hnutia, že aktuálni poslanci sa na kandidátnu listinu do parlamentných volieb zvyknú zaraďovať na koniec, pretože vždy chcú dávať priestor novým ľuďom. Takto sa podľa neho stali poslancami aj odchádzajúci kolegovia. V utorok ohlásili svoj odchod z klubu poslanci Veronika Remišová, Jozef Lukáč, Soňa Gaborčáková, Anna Verešová a Elena Červeňáková. Remišová zároveň odišla z postu predsedníčky klubu.

„Poslanci, ktorí sa chcú stať opäť poslancami, musia ísť na koniec kandidátky a skladať účty svojim voličom,“ povedal Matovič s tým, že je ľahšie dostať sa do parlamentu, pokiaľ je uchádzač na kandidátke na prvom či druhom mieste.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite