Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Primátor Bratislavy Vallo už vie, koho navrhne na čelo DPB, OLO, BVS či MLB

.redakcia .slovensko

Primátor Bratislavy Matúš Vallo už vie, koho navrhne na čelo mestských podnikov a organizácií Dopravný podnik Bratislava (DPB), Odvoz a likvidácia odpadu (OLO), Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) a Mestské lesy v Bratislave (MLB). Posledné slovo však budú mať bratislavskí mestskí poslanci.

Primátor Bratislavy Vallo už vie, koho navrhne na čelo DPB, OLO, BVS či MLB SITA/Branislav Bibel

primátor sa stotožnil s odporučeniami výberovej komisie a za šéfa DPB navrhne Martina Rybanského, za šéfa OLO Martina Masláka, za predsedu predstavenstva BVS Petra Olajoša a za riaditeľa MLB Mateja Dobšoviča.  

„Procesu výberových konaní aj samotného výberu navrhnutých osôb úplne dôverujem, preto predložím na schválenie mestskému zastupiteľstvu práve tieto mená kandidátov,“ vyhlásil primátor hlavného mesta. Deklaruje, že nové vedenie mesta pripravilo jasné pravidlá viackolového výberu, ktoré schválilo mestské zastupiteľstvo, do výberových komisií boli oslovení odborníci a že samospráva informovala o postupe celého procesu transparentne. 

„Myslím si, že aj verejnosť nášmu spôsobu výberu dôverovala, keďže sa do výberových konaní prihlásilo viac ako 100 uchádzačov,“ spresnil Vallo.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite