Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Stranu povediem minimálne do budúcoročných volieb, nedá sa s tým nič robiť, uviedol Fico

.redakcia .slovensko

Predseda koaličného Smeru-SD Robert Fico vo štvrtok uviedol, že bude viesť stranu minimálne do budúcoročných parlamentných volieb.

Stranu povediem minimálne do budúcoročných volieb, nedá sa s tým nič robiť, uviedol Fico SITA/Branislav Bibel Fico chce napriek všetkým kauzám zostať vo vedení Smeru. Vraj sú také pravidlá, nič sa nedá robiť.

ťahám túto stranu ako predseda 20 rokov a určite ju potiahnem do parlamentných volieb vo februári 2020. Na tomto sa nedá nič zmeniť, jednoducho takto sú nastavené pravidlá hry. Potom, po parlamentných voľbách, uvidíme, čo bude,“ povedal Fico novinárom pred rokovaním košickej krajskej rady strany v Malej Ide pri Košiciach.

Líder Smeru-SD predtým rokoval aj s ďalšími krajskými radami strany. Rokovanie vyvolal list straníckej okresnej predsedníčky Košice 3 a končiacej europoslankyne Moniky Smolkovej, ktorý podporili aj niektorí ďalší členovia Smeru-SD z Košického kraja.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite